Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ένα UNLIKE στον χοντρό!

Να ένας τύπος που ΑΞΙΖΕΙ την μοσχαναθρεμένη
μεγάλη,πράσινη,βρωμερή ροχάλα σας.
(ε συγνώμη,δηλαδή αλλά βγαίνω απ'τα ρούχα μου!!!)

Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε σήμερα από το "Ελλάς-Πάμε λουκέτο"
http://pamelouketo.blogspot.com/

Τα cLopyrights δικά μου;D




Τι χάρισε ο Πάγκαλος στους αγανακτισμένους; Σε ποιο σύνθημά τους κάνει like και σε ποια unlike ; Την άλλη φορά που θα κοπεί το ίντερνετ στην Πλατεία Συντάγματος, θα δώσει σήμα καμπάνα από τη Βουλή;

O Θόδωρος Πάγκαλος τάβαλε και με τους αγανακτισμένους και θεωρεί σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ότι " η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος όσο και αν αυτό δυσαρεστεί ορισμένους, που ακολουθούν τη μόδα των τεχνολογιών δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του Facebook”.

Ο Πάγκαλος τάκανε πιο λιανά σήμερα , που αλλού, στο Πάμε Λουκέτο και έδωσε αναλυτικά τα like και τα unlike των αγανακτισμένων.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:


Ο Πάγκαλος κάνει unlike στους αγανακτισμένους γιατί τους θεωρεί κoπρίτες και κηφήνες επειδή πάνε και κάθονται με τις ώρες όλο στην ίδια πλατεία.

Ο Πάγκαλος κάνει like στους αγανακτισμένους , τους έδωσε μάλιστα και το αντίσκηνό του να διανυκτερεύσουν , το οποίο είναι τόσο μεγάλο , που χωράει όλους τους συγκεντρωμένους

Ο Πάγκαλος κάνει unlike στο facebook γιατί δεν χωράει να μπει μέσα.

Ο Πάγκαλος κάνει like τις καντίνες στην πλατεία Συντάγματος για να λέει μετά, μαζί τα φάγανε τα καλαμπόκια, τα τοστ και τα λουκάνικα.,

O Πάγκαλος κάνει unlike στους αγανακτισμένους και κόβει το φως στην Πλατεία Συντάγματος για να μη φανεί ότι έχουν ρεύμα.

Ο Πάγκαλος κάνει unlike στο κόψιμο του σήματος στα κινητά και στο ίντερνετ και άλλη φορά θα τους δώσει ίντερνετ από ασύρματο τη Βουλή .

Ο Πάγκαλος κάνει like σύνθημα που ακούγεται " Θα κάνουμε τον Πάγκαλο- σαλάμι του αέρος - για να τον πουλήσουμε- να σβήσουμε το χρέος", γιατί έχει καταλάβει κι αυτός, ότι οι λύσεις πια είναι περιορισμένες,

Ο Πάγκαλος κάνει like στη Βουλή και το προσωπικό της, γιατί θεωρεί ότι είναι πιο πολλοί από τους συγκεντρωμένους απέξω.

Ο Πάγκαλος κάνει like στους αγανακτισμένους , τους έδωσε μάλιστα την ομπρέλα θαλάσσης, που είναι τόσο μεγάλη , που κρατάει ίσκιο την ημέρα σε όλους τους συγκεντρωμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: